Sesli Sohbet siteleri

Sesli Sohbet siteleri
Sesli kameralı chat odaları

20 Haziran 2011 Pazartesi

WWW.SESLİLİSELİ.COM, SESLİLİSELİ.COM, SESLİLİSELİ, SESLİ LİSELİ,



SesliLiseli.net, SesliLiseli, Sesli Liseli, burası liseliler sesli chat odaları olarak nitelendirmiş bulunuyor bütün kullanıcılarla bir arada kaliteli bir liseli sesli sohbet hayatından bahsediyoruz.





Lisede Takdir Teşekkür Hesaplamasını Alttaki Bölümden Yapabalirsiniz.NASIL HESAPLANACAK
Öncelikle haftalık ders saatini giriniz
Daha sonra ders seçerek dersin haftalık ders saatini giriniz
Derse ait not ortalamızı girerek HESAPLA butonunu tıklayınız
Tüm derslerin girilmesi zorunlu olmayıp,sistem girilen dersler üzerinde hesaplama yapacaktır
Yeni sistemde takdir ve teşekkür hesaplanması şu şekilde yapılır:
Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır. Daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür.Çıkan sonuç :
Derslerin her biri 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması70. 00-84 .99 olanlar “Teşekkür,”
85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdirname,” verilir.



2011 yılı Lisede okuyan öğrenciler için Takdir ve Teşekkür Hesaplamaları için sitemizde bir makale hazırladık.İlk olarak haftalık ders saatini giriniz sonra ders seçerek dersin haftalık ders saatini giriniz ve ait not ortalamızı girerek HESAPLA butonunu tıklayınızTüm derslerin girilmesi zorunlu olmayıp,sistem girilen dersler üzerinde hesaplama yapacaktır.
Yeni sistemde takdir ve teşekkür hesaplanması şu şekilde yapılır:
Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır. Daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür. Çıkan sonuç :
Derslerin her biri 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlar “Teşekkür,”
85.00 puan ve yukarı olanlar “Takdirname,” verilir.Takdir Teşekkür Hesaplama için Tıklayınız. 2011 Lise Takdir Teşekkür alan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder